top of page

Newbornshoot

Die inimini teentjes, die kleine handjes en die zachte donshaartjes die zo heerlijk ruiken. Allemaal dingen van je pasgeboren baby die je voor eeuwig wilt onthouden.  De eerste tijd met je kleintje gaat zo snel voorbij (het cliché is er niet voor niets!) en om voor altijd even terug te kunnen naar deze bijzondere eerste tijd, kom ik met heel veel liefde en plezier jullie kleintje fotograferen. En niet alleen voor jezelf zullen deze foto's later zo waardevol zijn, maar ook voor je kindje zelf.

De shoot vindt plaats bij jullie thuis, dat is voor jullie baby het meest rustig en ontspannen. We volgen het ritme van de baby, er is alle tijd en ruimte om te voeden, te verschonen of te troosten.

Een newbornshoot vindt meestal plaats in de eerste 10 weken na de geboorte. Je kunt de newbornshoot alvast boeken tijdens je zwangerschap. De definitieve datum plannen we wanneer je kindje geboren is. Ik vind het belangrijk dat de shoot plaatsvindt wanneer jij je goed voelt en jij en je kindje een beetje gewend zijn aan elkaar.

bottom of page